Skip to content Skip to footer

Biblioteca Academiei de Arte şi Design Cluj-Napoca

Biblioteca Academiei de Arte şi Design Cluj-Napoca

Tip bibliotecă

Biblioteci Universitare
Website
http://www.uad.ro
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Ilyes Maria, bibliotecar şef

Anul înființării

Istoric
Biblioteca functioneaza cu respectarea legislatiei in vigoare si a Cartei Universitatii. Consultarea colectiilor se realizeaza in sala de lectura sau prin imprumut la domociliu, in functie de categoria in care se incadreaza utilizatorii. Ei au acces la colectiille bibliotecii in functie de statutul pe care il au. Nu se permite accesul in Biblioteca UAD fara prezentarea carnetului de student (vizat pe anul in curs) sau actul de identitate (pentru cititorii straini). Cadrele didactice, studentii si angajatii pot consulta si imprumuta publicatii pe termene stabilite de Regulamentul Bibliotecii, totodata pot avea acces la internet pe o perioada stabilita de bibliotecarii de serviciu. Imprumutul la domiciliu nu este permis pentru cititorii din afara universitatii, ei pot consulta publicatiile doar de la sala de lectura dupa achitarea taxei de biblioteca (10 Ron/luna).

Informații colecții

Adresă

400098, P-ţa Unirii, nr. 31, Cluj Napoca

Județ

Cluj
Telefon
0264/595794
Fax
Email
biblioteca@uad.ro
Filiale

Program funcționare

În timpul anului universitar (1 octombrie – 1 iulie) 8.00 – 20.00 În perioada vacanţei 8.00 – 16.00 (1 iulie – 16 august şi 1 septembrie – 30 octombrie)
Acces
Studenţi Cadre didactice Angajaţi
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.