Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Comunală Argetoaia

Biblioteca Comunală Argetoaia

Tip bibliotecă

Biblioteci Comunale
Website
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Mitru Maria, bibliotecar

Anul înființării

1966
Istoric
Biblioteca ocupa un rol important în viața comunității, fiind singurul loc de documentare și informare cu acces gratuit. Prima carte a fost înregistrată în Registrul de Inventar în data de 10 noiembrie 1966, de-a lungul timpului funcționând cu program normal de 8 ore, cu excepția anilor 1983-1990. Și-a completat anual colecțiile cu publicații din toate domeniile, prin achiziții și donații de carte. Întreg fondul de carte este aranjat pe rafturi conform clasificării CZU.

Informații colecții

7.725 u.b.

Adresă

comuna Argetoaia, nr. 188

Județ

Dolj
Telefon
0251/452.701
Fax
Email
bibliotecaargetoaia@yahoo.com
Filiale

Program funcționare

Luni – Vineri : 8.00 – 16.00
Acces
Categorii de utilizatori: membri ai comunității locale Documente necesare obţinerii permisului de utilizator: CI/BI Taxe: nu se percep Biblioteca funcționează în clădirea blocului social din centrul localității având o sală de calculatoare și o sală de lectură, cu acces liber la raft. SERVICII OFERITE UTILIZATORILOR : Acces internet Servicii copiere, scanare : da Altele : informare generala, împrumut la domiciliu, consultare sala de lectura; ACTIVITĂȚI CULTURALE/PROFESIONALE CU CARACTER PERMANENT: – Prezentarea noilor achiziții; – Rafturile tematice; – Programe artistice realizate cu elevii; – Zilele comunei
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.