Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Comunală Balaciu

Biblioteca Comunală Balaciu

Tip bibliotecă

Biblioteci Comunale
Website
biblioteca-balaciu.blogspot.com
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Angelica Gherase, bibliotecar

Anul înființării

1952
Istoric
Inițial, biblioteca funcționa într-o sală improprie, cu un fond de carte de 400 de volume. Sătenii erau interesați de publicații medicale sau despre agricultură, iar revistele cele mai consultate erau ”Drum Nou” și ”Albina”. Achiziția de carte se făcea prin Biblioteca Raională Urziceni. Din anul 1966, Biblioteca Comunală Balaciu are un angajat cu normă întreagă. În prezent, Biblioteca Comunală Balaciu se află în incinta Căminului cultural Balaciu, într-un spațiu generos și modern.

Informații colecții

Total documente – volume: 8.609 Total documente – titluri: 8.512

Adresă

927040, Balaciu

Județ

Ialomita
Telefon
0243/261.058
Fax
0243/261.244
Email
biblioteca.balaciu@yahoo.ro
Filiale

Program funcționare

Luni-vineri: 8.00-16.00
Acces
Accesul și facilitățile bibliotecii CATALOAGE Catalog tradițional SERVICII Fotocopiere Scanare Imprimare Sală de lectură Numărul de locuri:10 Total calculatoare (PC) pentru utilizatori: 5 din care: conectate la Internet 5 Utilizarea și utilizatorii bibliotecii total utilizatori înscriși: 398 Acces pe baza permisului Tarife: nu se percep Activități specifice desfășurate în/ de bibliotecă: Cursuri de formare desfășurate în bibliotecă: – nr. participanți: 20 – Curs iniţiere în utilizarea calculatorului Activități culturale desfășurate în bibliotecă – nr. participanți: 450 – Activități cultural-educative – Atelier de creaţie –mânuțe hărnicuţe – Ziua Bibliotecii – Reuniuni culturale – Lansări și prezentări de carte – Expoziţii de carte – Expoziţii de desene Total personal de specialitate,cu normă întreagă: 1
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.