Skip to content Skip to footer

Biblioteca Comunală Biertan

Biblioteca Comunală Biertan

Tip bibliotecă

Biblioteci Comunale
Website
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Maria Florea, bibliotecar

Anul înființării

Istoric
„A fost odată, un loc rece și prăfuit, gol și fără viață, în care oamenii locului depozitau ….” așa începe povestea Bibliotecii „Lada de de Breaslă” din Biertan, cea mai nouă bibliotecă concept din județul Sibiu. Biblioteca funcționează în aceeași incintă cu Centrul de Informare Turistică și este un spațiu deosebit de primitor.

Informații colecții

8.567 u.b.

Adresă

557045, Biertan, Str. 1 Decembrie, nr. 12

Județ

Sibiu
Telefon
0269/868.321
Fax
Email
Filiale

Program funcționare

Program: Luni, miercuri, vineri: 9.00 – 17.00 Marți, joi: 9:00-13:00, 16:00-20:00
Acces
Biblioteca ”Lada de Breaslă” – Biertan este bibliotecă concept, un loc unde tradiția se împletește cu creativitatea și bunul gust. Spațiul, care a fost animat de un bibliotecar metodist inimos și cu viziune (Florinela-Anca Vasilescu – Biblioteca Juudețeană ASTRA Sibiu) și de Szocs Joszy – în cadrul proiectului Biblionet, este acum un reper turistic de neratat pentru vizitatori.
Pagină Facebook/Blog

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.