Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Comunală Gugeşti

Biblioteca Comunală Gugeşti

Tip bibliotecă

Biblioteci Comunale
Website
http://www.primariagugesti.ro/portal/vrancea/gugesti/portal.nsf/AllByUNID/0000124E?OpenDocument
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Anișoara Diniță, bibliotecar – bgugesti@yahoo.com

Anul înființării

Istoric
Biblioteca este gazduită în cadrul Căminului Cultural al comunei Gugești. Biblioteca Comunală Gugești este o instituţie publică de cultură, al cărei scop principal este de a constitui, a organiza, a prelucra, a dezvolta şi a conserva colecţii de cărţi, publicaţii, alte documente specifice şi baze de date, pentru a facilita utilizarea acestora în scop de informare, cercetare, educaţie sau recreere; este o bibliotecă tip enciclopedic. Accesul la colecţiile şi bazele de date proprii este gratuit.

Informații colecții

Total documente: 12.477 u.b.-uri

Adresă

627155, comuna Gugeşti, Vrancea

Județ

Vrancea
Telefon
0237/250.046
Fax
0237/250.046
Email
primariagugesti@yahoo.com
Filiale

Program funcționare

Acces
Utilizatiori: Toate categoriile de utilizatori , preponderent elevi . Biblioteca asigură egalitatea accesului la informaţii şi la documentele necesare informării, educaţiei permanente şi dezvoltării personalităţii utilizatorilor, fără deosebire de statut social sau economic, vârstă, sex, apartenenţă politică, religie ori naţionalitate. Accesul utilizatorilor la colecţiile şi serviciile bibliotecii se face în conformitate cu regulamentul de organizare şi funcţionare, elaborat în corelaţie cu prevederile legale referitoare la protecţia patrimoniului cultural naţional, la drepturile de autor şi drepturile conexe. Numărul utilizatorilor activi : 805 persoane Numărul utilizatorilor noi înscriși: 121 persoane Numărul total de vizite la bibliotecă: 684
Pagină Facebook/Blog

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.