Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Comunală Ion Roată

Biblioteca Comunală Ion Roată

Tip bibliotecă

Biblioteci Comunale
Website
https://ro-ro.facebook.com/biblioteca.ionroata
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Negoiță Vasilica, bibliotecar

Anul înființării

1952
Istoric
Inițial biblioteca avea un fond de aproximativ 15.000 de volume, majoritatea broşuri cu caracter politico – ideologic și traduceri din literatura sovietică. În decursul anilor, biblioteca a avut un mai multe sedii. Din anul 2013, după o pauza de trei ani , biblioteca s-a redeschis și funcţionează în incinta Căminului cultural, într-un spaţiu modern si primitor, unde utilizatorii pot beneficia de acces gratuit la internet, dar și de cele 6.103 volume cu acces liber la raft.

Informații colecții

Total documente – volume: 8.989

Adresă

927150, Șos. Bucuresti – Constanta, nr. 45, Ion Roată

Județ

Ialomita
Telefon
0243/269.369
Fax
Email
bionroata@yahoo.com
Filiale

Program funcționare

Luni – joi: 8.00 – 16.00 Vineri: 8.00 – 14.00
Acces
Accesul și facilitățile bibliotecii CATALOAGE Catalog tradițional SERVICII Scanare Total calculatoare (PC) pentru utilizatori: 4 din care: – conectate la Internet: 4 – conectate la Intranet: 4 Sală de lectură Numărul de locuri: 10 Utilizarea și utilizatorii bibliotecii Total utilizatori înscriși: 217 Acces pe baza permisului Tarife: nu se percep Activități specifice desfășurate în/ de bibliotecă: – nr. participanți: 32 – Cursuri de instruire pentru utilizarea serviciilor de bibliotecă Activități culturale desfășurate în bibliotecă: – nr. participanți: 168 – Ziua Culturii Naţionale – Ziua Internaţională a Poeziei – Ziua Internaţională a Familiei – Ziua Naţională a României – Ziua Mondială a Șahului – Cinstirea memoriei personalităţilor locale Participarea bibliotecarilor la sesiuni de comunicări științifice/ simpozioane/ conferințe: – Salonul anual de carte – Biblioteca județeană Ialomiţa Participarea bibliotecarilor la cursuri de formare: – Curs de formare profesională pentru bibliotecari (ANBPR 2016 – 2017) Total personal de specialitate cu normă întreagă: 1
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.