Skip to content Skip to footer

Biblioteca Comunală „Mihail Vulpescu” Lupşanu

Biblioteca Comunală „Mihail Vulpescu” Lupşanu

Tip bibliotecă

Biblioteci Comunale
Website
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Cristiana Curea, Bibliotecar

Anul înființării

1921
Istoric
Biblioteca Lupșanu s-a înființat în anul 1921, intitulându-se ”Casa de sfat și citire Nicolae Iorga”. Din anul 2004 a primit denumirea de ”Biblioteca Comunală Mihail Vulpescu”, purtând numele cunoscutului muziciab român, născut în Lupșanu. Biblioteca este dotată cu un calculator dar nu are acces la Internet. Între biblioteca Lupșanu și Școala Generală Radu-Vodă există un proiect de colaborare cu titlul ”Carte pentru suflet” care are următoarele obiective: familiarizarea elevilor cu literatura română și cea străină și dezvoltarea atitudinii pozitive a elevilor față de lectură și bibliotecă.

Informații colecții

Carte românească: 2800 u.b. Carte străină: 3100 u.b.

Adresă

917160, Lupşanu

Județ

Calarasi
Telefon
0242/646412
Fax
Email
primaria.lupsanu@yahoo.com
Filiale

Program funcționare

Acces
Categorii de utilizatori: Utilizatori înscriși: 960 Utilizatori nou înscriși: 75 Utilizatori activi: 210 Nu se percep taxe.
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.