Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Comunală Rădulești

Biblioteca Comunală Rădulești

Tip bibliotecă

Biblioteci Școlare “CDI”
Website
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Angela Stoica, bibliotecar

Anul înființării

1990
Istoric
Biblioteca funcţionează din 1 aprilie 1990, fondul de carte provenind de la biblioteca comunei Maia. Până în anul 2005, biblioteca a funcţionat doar pentru împrumut de carte la domiciliu, urmând ca apoi să se înființeze o sală de lectură și o ludotecă.

Informații colecții

Total documente – volume 5.189 Total documente colecții curente: 5.189 din care: – carte românească: 5.189

Adresă

Str. Grădiniței, nr.1, comuna Radulesti, sat Brazii

Județ

Ialomita
Telefon
766230392
Fax
Email
Filiale

Program funcționare

Luni – Vineri: 8.00-16.00
Acces
Accesul și facilitățile bibliotecii SERVICII Fotocopiere Scanare Sală de lectură Numărul de locuri:10 Total calculatoare (PC) pentru utilizatori: 4 Utilizarea și utilizatorii bibliotecii Total utilizatori înscriși: 351 Acces pe baza permisului Tarife: nu se percep Împrumut individual: – număr documente împrumutate: 1.350 – domenii solicitate: literatură, istorie, geografie, biologie Activități culturale desfășurate în bibliotecă – nr. participanți: 64 – Mihai Eminescu – Luceafărul poeziei romaneşti – 8 Martie – Traditii si obiceiuri de Paste – 1 Decembrie – Ziua Naţională a României – În aşteptarea lui Moş Crăciun Total personal de specialitate, cu normă întreagă: 1
Pagină Facebook/Blog

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.