Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Forumului German din Timişoara

Biblioteca Forumului German din Timişoara

Tip bibliotecă

Biblioteci Specializate
Website
www.temeswar.ro
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Georgina Bernhard, bibliotecar

Anul înființării

1994
Istoric
A luat fiinţă o dată cu înfiinţarea Forumului German din Timişoara în anul 1994. De atunci fondul de carte a crescut , ajungând în momentul de faţă la 10.000 de volume în limba germană. Pe lângă cărţi, biblioteca pune la dispoziţie şi ziare şi reviste în limba germană.

Informații colecții

Materialele aflate în dotarea bibliotecii cuprind cărţi, enciclopedii, albume şi periodice în limba germană din domeniile: literatură germană, literarură universală, istorie, biologie, geografie şi cărţi pentru copii.

Adresă

300080, Str Gh. Lazăr 10-12, Timişoara

Județ

Timis
Telefon
0256/499.614
Fax
0256/499.222
Email
Filiale

Program funcționare

Luni-vineri, orele 10.00-13.00, cu excepţia zilelor de sărbătoare legală conform deciziilor Guvernului şi a zilelor de sărbătoare religioasă conform calendarului.
Acces
Au dreptul de a împrumuta cărţi pentru acasă toţi cei care sunt membrii ai Forumului German din Timişoara. Pentru a deveni membru se percepe o taxă de 30 de lei (RON) pe an.
Pagină Facebook/Blog

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.