Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Liceului Tehnologic ”Goga Ionescu”

Biblioteca Liceului Tehnologic ”Goga Ionescu”

Tip bibliotecă

Biblioteci Școlare “CDI”
Website
Cod ISIL
Director
Doina Ghițulescu

Persoană de contact

Elena-Adriana Ion, bibliotecar

Anul înființării

1932
Istoric
În anii de început, Școala nu deținea o bibliotecă. Primele cărţi au fost cumpărate în anii 1972, din bugetul local, biblioteca începând să funcționeze cu un număr de 700 de volume, iar primul bibliotecar cu indemnizaţie a fost un profesor de limba şi literatura română. În anul 1975, fondul bibliotecii a fost completat prin achiziţii de volume, pentru ca, ulterior, să fie îmbogăţit şi prin donaţii particulare, ale profesorilor liceului. În afară de volumele existente în bibliotecă, elevii au acces la toate mijloacele de informare din dotare: calculatoare, televizor, internet, ziare. În colaborare cu echipa de management şi toate catedrele didactice din şcoală, biblioteca a întocmit un plan de măsuri care prevede achiziţionarea de volume noi, care să răspundă nevoilor informaționale ale utilizatorilor săi.

Informații colecții

Total documente – volume 7.629 Total documente – titluri 3.526

Adresă

Str. Gării, nr. 59, Titu

Județ

Dambovita
Telefon
0245/651.320
Fax
0245/651.742
Email
gogaionescu@gmail.com
Filiale

Program funcționare

Luni – vineri: 8.00 – 16.00
Acces
Accesul și facilitățile bibliotecii CATALOAGE Catalog tradițional SERVICII Fotocopiere Sală de lectură Numărul de locuri: 15 Total calculatoare (PC) pentru utilizatori: 1 din care: onectate la Internet: 1 Utilizarea și utilizatorii bibliotecii Total utilizatori înscriși: 746 Împrumut individual: – număr documente împrumutate: 1.534 – domenii solicitate: literatură, dicționare Activități specifice desfășurate în/ de bibliotecă: Participarea bibliotecarilor la sesiuni de comunicări științifice/ simpozioane/ conferințe: – nr. participanți: 60 – Toleranță versus intoleranță – Lectură de carte și realizare fișe de lectură – tema: ”Satul în literatura românească” Participarea bibliotecarilor la cursuri de formare: Programul de formare continuă ”Utilizarea calculatorului” Curs de formare – ”Proiectare, derularea și evaluarea activităților extracurriculare Total personal de specialitate, cu normă întreagă: 1
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.