Skip to content Skip to footer

Biblioteca Liceului Tehnologic ”Ştefan Anghel”

Biblioteca Liceului Tehnologic ”Ştefan Anghel”

Tip bibliotecă

Biblioteci Școlare “CDI”
Website
Cod ISIL
Director
Prof. Rotaru Maria

Persoană de contact

Gheorghișan Daniela

Anul înființării

Istoric

Informații colecții

Carte românească : 11.073 Social politice: 378 Manuale: 347 Ştiinţifice: 1.290 Beletristică: 8.101 Alte cărţi: 957

Adresă

205100, Str. Revoluţiei, Nr.4, Băileşti

Județ

Dolj
Telefon
0251/311.459
Fax
0251/311.459
Email
gsabailesticv2004@yahoo.com
Filiale

Program funcționare

În perioada desfăşurării cursurilor şcolare, în fiecare zi, de luni până vineri inclusiv, de la ora 08:00, la ora 16:00. În perioada vacanţelor acelaşi program şi, în mod excepţional, la solicitarea elevilor sau a cadrelor didactice aflate în activitate.
Acces
Sediul bibliotecii se află în afara incintei şcolii, în curtea atelierelor, la etajul 1. Categorii de utilizatori: Utilizatorii principali sunt elevii şi cadrele didactice ale liceului, dar şi elevi ai Liceului „Mihai Viteazul” Băileşti și, în mod special, cei care locuiesc în căminul liceului. Documente necesare obţinerii permisului de utilizator: Actul de identitate, iar pentru elevii din afara liceului şi adeverinţe de la unitatea şcolară, prin care să dovedească faptul că sunt elevi. Taxe: Nu se percep taxe. SERVICII OFERITE UTILIZATORILOR : Referinţe bibliografice Bibliografii Acces internet Altele : Recomandări, sugestii CONSULTAREA DOCUMENTELOR : Sala de lectură Împrumut la domiciliu Împrumut interbibliotecar CATALOAGE : În format tradiţional ACTIVITĂŢI CULTURALE/PROFESIONALE CU CARACTER PERMANENT: Comemorarea sau aniversarea unor personalităţi, susţinere de referate şi comunicări (profesori, elevi), simpozioane, programe artistice susținute cu prilejul unor sărbători naţionale sau a unor evenimente din viaţa şcolii, recenzii de carte, cursuri de perfecţionare şi cercuri pedagogice.
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.