Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Liceului Teoretic Național

Biblioteca Liceului Teoretic Național

Tip bibliotecă

Biblioteci Școlare “CDI”
Website
LTN
Cod ISIL
Director
Prof. Dr. Silvia Moraru

Persoană de contact

Roxana Neacșu – profesor documentarist

Anul înființării

2012
Istoric
Liceul Teoretic Național este o școală privată, ce asigură, de la gradiniță până la liceu, toate nivelurile de școlarizare, pentru elevi între 3 și 18 ani. Liceul Teoretic Național este o comunitate formată din elevi, profesori și părinți care privesc educația dincolo de predare și teme pentru acasă. Astfel, misiunea noastră se reflectă în bucuria de a învăța și entuziasmul de a aplica în viață cunoștințele și valorile asimilate în şcoală.

Informații colecții

Biblioteca LTN este organizată în cadrul LICEULUI TEORETIC NATIONAL, ca parte integrantă a procesului de instruire, formare şi educare. Ea răspunde cerințelor de informare, documentare, lectură, recreere și studiu ale elevilor şi cadrelor didactice, didactice auxiliare și nedidactice din scoală. Carte românească: peste 3000 u.b. Carte străină: 20 titluri Periodice româneşti: 200 u.b. Colecţii audio video:50 u.b.

Adresă

011014, Str. Buzești nr. 14-18, sector 1

Județ

Bucuresti
Telefon
0720.000.171
Fax
0720.000.171
Email
info@liceulnational.ro
Filiale

Program funcționare

Luni – vineri: 8.00 – 16.00
Acces
CONSULTAREA DOCUMENTELOR: Sala de lectură Împrumut la domiciliu Împrumut interbibliotecar SERVICII OFERITE UTILIZATORILOR : Referinţe bibliografice Bibliografii Acces internet Copiere, scanare
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.