Skip to content Skip to footer

Biblioteca Muzeului de Ştiințe Naturale

Biblioteca Muzeului de Ştiințe Naturale

Tip bibliotecă

– Biblioteci Specializate
Website
Cod ISIL
NULL
Director

Persoană de contact

Anul înființării

1834
Istoric
A fost deschisă oficial în 1834, odată cu inaugurarea Muzeului, fiind cea mai veche bibliotecă publica din Iaşi.

Informații colecții

Biblioteca Muzeului de Istorie Naturală dispune de o sală de lectură de 40 de locuri. Biblioteca pune la dispoziţia beneficiarilor săi un catalog alfabetic pe nume de autori pentru cărţi – catalog tradiţional. Servicii oferite: – posibilitatea de a consulta orice document din colecţii – prin împrumut la sala de lectură; – informaţii bibliografice de specialitate. Accesul la bibliotecă se face pe baza permisului de intrare în BCU, care este valabil în sediul central şi în toate filialele.

Adresă

700098, Bd-ul Independenţei nr. 16

Județ

Iasi
Telefon
Fax
Email
Filiale

Program funcționare

Din cauza unor lucrări de reabilitare a sediului din Bd. Independenţei nr. 16, Biblioteca Muzeului de Ştiinţe Naturale funcţionează temporar la Biblioteca de Biologie, în Corpul B al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”
Acces
etajul I”
Pagină Facebook/Blog

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.