Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Orăşenească ”Octavian Goga”, Aleşd

Biblioteca Orăşenească ”Octavian Goga”, Aleşd

Tip bibliotecă

Biblioteci Orășenești
Website
http://bibliotecaalesd.blogspot.ro/
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Ardelean Georgeta, Responsabil de bibliotecă

Anul înființării

1952
Istoric
Clădirea bibliotecii a fost renovată şi reorganizată în anul 2009-2010. În decursul anilor biblioteca se dezvoltă de la cele 5000 de volume cu conţinut enciclopedic până la cele aproape 100000 de volume în zilele noastre. În anul 1993 are loc festivitatea de investire a bibliotecii cu numele marelui poet Octavian Goga. De atunci anual au loc aici Zilele Octavian Goga prilej de remarcabile întâlniri culturale. In programul Biblionet din 2010. In 2011 biblioteca a fost renovata si a primit o cu totul alta arhitectura, acum in mansarda cladirii avand loc o multime de activitati culturale, care se pot vedea pe blog. http://bibliotecaalesd.blogspot.ro/ Instruiri: ,,Primii pasi in lumea cunoasterii”,implementat in 2011, copiii au beneficiat de cursuri gratuite in domeniul initierii in lumea calculatoarelor. Un alt serviciu,intitulat ,,Tineri informati,tineri puternici” se adreseaza unui numar de 50 de utilizatori,proaspat absolventi de liceu sau someri din localitate care vor sa-si gaseasca un loc de munca si pot afla modul de completare a CV-urilor,scrisorilor de intentie,etc. Tot din anul 2011 functioneaza Atelier de creatie, destinat copiilor cu varste intre 9-14 ani, in numar de 15 Biblioteca noastra s-a implicat in actiunile de voluntariat ,,Let’s do it,Romania!” si ,,Locul deseurilor nu este in casa!”prin participarea directa dar si prin atragerea si coordonarea voluntarilor. Biblioteca beneficiaza de serviciul Biblionet incepand cu anul 2010,punand la dispozitia utilizatorilor un numar de 5 calculatoare conectate la Internet.

Informații colecții

Carte românească și strîină: 95240 u.b.

Adresă

417100, str. Bobâlna, nr. 6, Aleşd

Județ

Bihor
Telefon
0259/342554
Fax
Email
biblioteca_goga_alesd@yahoo.com
Filiale

Program funcționare

Luni-vineri:8.00-18.00
Acces
Servicii: Servicii tradiţionale, Servicii moderne : Servicii moderne din 2012 in Biblionet 9 PC, făra soft, conexiune Interne Categorii de utilizatori- toate categoriile
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.