Skip to content Skip to footer

Biblioteca școlară Dichiseni

Biblioteca școlară Dichiseni

Tip bibliotecă

Biblioteci Comunale
Website
Cod ISIL
Director

Persoană de contact

Marioara Neagu, Bibliotecar

Anul înființării

1883
Istoric
Biblioteca școlară a început să funcționeze din anul 1973 , având doar câteva cărți, ajungând în prezent la un fond de carte care se ridică la un număr de 9 500 de volume . Biblioteca școlară exercită un rol important în orientarea intelectuală a utilizatorilor săi , în informarea și menținerea gustului pentru lectură , pentru studiu , în scopul cristalizării unui sistem de informare propriu . Prin activitatea sa, biblioteca școlară participă la realizarea obiectivelor sistemului de învățământ, în ansamblul său, precum și obiectivelor educaționale, pe etape de studii și profiluri de învățământ. Colecțiile bibliotecii sunt organizate într-o sală cu acces liber la raft , pentru a deservi publicul larg , asigurându-se condiții de conservare și securitate adecvate . Acestea sunt puse în valoare prin : expoziție de carte , afișe , împrumut la sala de lectură , împrumut la domiciliu , împrumut la clasă. Biblioteca este dotată cu un calculator care momentan nu este conectat la rețeaua de internet , accesul fiind posibil de la secretariat și laboratorul de informatică .

Informații colecții

Carte românească: 9500 u.b.

Adresă

917050, Dichiseni

Județ

Calarasi
Telefon
0242/313637 (Primărie); 0242/317628 (Școala)
Fax
0242/317628
Email
scoaladichiseni@yahoo.com
Filiale
Școala Coslogeni

Program funcționare

Programul de funcționare este de două zile pe săptămână la Școala Coslogeni și trei zile pe săptămână la Școala Dichiseni, între orele 11,00 – 15,00 .
Acces
Utilizatori înscriși: 200 (elevi, cadre didactice, locuitori ai comunei) Nu se percep taxe.
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.