Skip to content Skip to footer

Biblioteca Școlii Gimnaziale Particulare Ethos

Biblioteca Școlii Gimnaziale Particulare Ethos

Tip bibliotecă

Biblioteci Școlare “CDI”
Website
Cod ISIL
Director
prof. Marinescu Octavia – Simona

Persoană de contact

prof. Budică Minodora – Alisa

Anul înființării

Istoric

Informații colecții

Carte românească: 3000 Carte străină:1425 Periodice româneşti: 578 Colecţii audio video: 7 colecții (100 bucăți în total) Colecţii speciale: 10 Colecţii cartografice: – sunt înregistrate în cadrul Cabinetului de Istorie-Geografie.

Adresă

Str. Geniștilor, nr. 60, Craiova

Județ

Dolj
Telefon
788161557
Fax
0351/815.094
Email
scoalaethos@yahoo.com
Filiale

Program funcționare

Luni/Miercuri: 8.50 – 9.00, 9.50 – 10.10, 11.00 – 11.10, 12.00 – 12.10
Acces
Bibliotecă şcolară deține un număr de 4.425 de volume pentru elevii învăţământului primar şi gimnazial, pe care este normată o jumătate de normă de bibliotecar. Biblioteca își desfăşoară activitatea după un program propriu făcut cunoscut elevilor care să permită accesul acestora la împrumutul de carte. De asemenea, acest compartiment are un regulament propriu de funcţionare. Biblioteca funcționează și ca sală de lectură și se intenționează dotarea ei în viitorul apropiat cu calculatoare conectate la internet ca să poată fi folosită și ca loc de cercetare și informare. Categorii de utilizatori: elevi și profesori Documente necesare obţinerii permisului de utilizator: nu este cazul Taxe: nu se percep SERVICII OFERITE UTILIZATORILOR: Referinţe bibliografice Bibliografii Acces internet Servicii copiere, scanare CONSULTAREA DOCUMENTELOR: Sala de lectură Împrumut la domiciliu CATALOAGE: În format tradiţional ACCESIBILITATE: Biblioteca este situată la parter și este ușor accesibilă
Pagină Facebook/Blog
NULL

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.