Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biblioteca Școlii Postliceale Sanitare ”Grigore Ghica-Vodă”

Biblioteca Școlii Postliceale Sanitare ”Grigore Ghica-Vodă”

Tip bibliotecă

Biblioteci Școlare “CDI”
Website
Cod ISIL
Director
prof. Edmond Ciumasu

Persoană de contact

Marius Domițian Fotache, bibliotecar

Anul înființării

Istoric
Biblioteca Școlii Postliceale Sanitare ”Grigore Ghica-Vodă” din Iași este o bibliotecă veche, cu specific medical, renovată din temelii. A fost înființată în același an cu clădirea școlii și complet renovată astăzi. Este o bibliotecă modernă, alcătuită din 2 săli (cu acces la carte): – o sală mare, dotată cu aprox. 18.000 volume de medicină și o sală mai mică, cu peste 7.000 de cărți de beletristică (romană și străină). De asemenea, biblioteca mai are în dotare peste 1.000 de CD-uri care cuprind informații de specialitate medicală, un video proiector, diapozitive, două vitrine cu documente și două săli de lectura (cu ambient muzical).

Informații colecții

Total documente: 29.000 u.b.-uri Carte de medicina: 17.425 u.b.; Carte de medicina (în lb. străină): 31 u.b.; Carte românească (beletristică): 3.800 u.b.;: Carte străină (beletristică): 3.400 u.b.; Colecţii audio video :1.270 CD-uri (cu informații de specialitate medicală) Colecția de documente cuprinde și volume provenite din donaţii (de la alte instituţii de medicină ori din colecţiile unor medici renumiţi), dar cele mai multe dintre cărți, sunt noi, intrate în bibliotecă prin proiecte europene, rod al implicării intense ale aceleași conduceri, împreună cu câțiva profesori neobosiți din școală.

Adresă

Str. Nicolae Bălcescu, nr. 19.

Județ

Iasi
Telefon
0232/219.516
Fax
Email
grigore.ghica.voda@scoalasanitara-iasi.ro
Filiale

Program funcționare

Luni, miercuri, joi: 10.00 – 18.00 Marți, vineri: 9.00 – 17.00
Acces
CONSULTAREA DOCUMENTELOR: Sala de lectură :cărți rare sau vechi Împrumut la domiciliu : Max 4 volume – 15 zile; Suport de curs – un semestru; Manuale – un an școlar; CATALOAGE: În format tradiţional :4 SERVICII OFERITE UTILIZATORILOR: Referințe bibliografice: catalog offline; Bibliografii: carte de medicina, carte beletristica româneasca si universala; Acces internet
Pagină Facebook/Blog

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.