Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Un eveniment muzical cu totul special, un eveniment în aer liber la care poate participa oricine! Între orele 21-22, după vizita la Biblioteca Batthyaneum, vă provocăm cu un concert deosebit susținut de formația Coincidentia Oppositorum, un mix excepțional de muzică clasică și rock. Păstrăm surpriza repertoriului ales și vă așteptăm la concert! Acesta a fost făcut posibil prin colaborarea dintre Asociația Sfânta Maria Magdalena si formația Coincidentia Oppositorum.
Concertul va avea loc doar dacă vremea va fi favorabilă. Dacă nu îl permit condițiile meteorologice, evenimentul va fi reprogramat.
Acesta are loc în aer liber, oricine poate participa. Evenimentul este sprijinit de Municipiul Alba Iulia și finanțat de sponsori privați.
Pe curând!

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.