Skip to content Skip to footer

Anunţ

De luni, 17 iunie, sala „Mihai Eminescu” a Bibliotecii Naționale a României se redeschide cu titluri și colecții noi!

Cu această ocazie vă lansăm o invitație inedită la lectură.

Raftul Black Button Books pune la dispoziția cititorilor 200 de cărți care pot fi luate acasă. Trebuie doar să lăsați din partea voastră o mărturie despre cartea preferată, o amintire dintr-o bibliotecă sau despre o experiență de lectură și… un nasture. Apoi să alegeți cartea și să o luați acasă!

Dacă o să vă placă, atunci puteți să o păstrați în biblioteca personală lângă celelalte cărți preferate sau o puteți da mai departe, unui prieten cititor. Așa cum și noi am primit aceste cărți de la prietenii noștri de la Black Button Books, cărora le mulțumim pentru această donație și pentru titlurile minunate pe care le aduc în librăriile și bibliotecile din România.

 

⚈ Button a Book! Și nu uitați să lăsați un nasture, o amintire și să vă bucurați de lectură!

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.