Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anunţ prelungire înscriere – Cursuri de cetăţenie activă şi media literacy pentru elevi de liceu şi studenţi la American Corner Bucureşti

American Corner Bucureşti din cadrul Bibliotecii Naţionale a României organizează o sesiune de înscriere pentru cursuri scurte de promovare a valorilor democratice şi deprinderii de abilităţi digitale şi media dedicate publicului tânăr (elevi de liceu şi studenţi). Cursurile se vor desfăşura la American Corner Bucureşti, în incinta Bibliotecii Naţionale a României, în lunile mai și iunie ale acestui an. Persoanele interesate pot selecta unul sau mai multe cursuri dintre cele menţionate mai jos, cu specificarea titlului cursului pentru care doresc să se înscrie:

Titlu curs 1: “Democracy & Me: Promoting a Civically Engaged Romanian Youth”

Titlu curs 2: “Empowering Romanian Youth against Disinformation”

Titlu curs 3: “I Belong to the Euro-Atlantic Community: Countering Disinformation on US-Romanian Relations and NATO”

Persoanele interesate de această oportunitate trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • Să deţină cetăţenie română sau drept de rezidenţă în România (dovedită printr-un document oficial emis de statul român – paşaport, act de identitate, permis de şedere)
  • Să fie elevi de liceu şi/sau studenţi, înscrişi la o instituţie de învăţământ preuniversitar sau superior din România

Pentru înscriere la unul sau mai multe cursuri, vă rugăm să transmiteţi pe adresa de email acbucuresti@gmail.com următoarele informaţii:

  • Nume şi Prenume
  • Date de contact: adresă de email, telefon.
  • Numele instituţiei de învăţământ preuniversitar sau superior la care sunteţi înscrişi. Pentru elevi de liceu – numele liceului/colegiului şi clasa. Pentru studenţi – facultatea, programul de studii, specializarea, anul de studii.

Veţi primi o confirmare pentru înscrierea la curs/cursuri. Mai multe informaţii privind zilele de desfăşurare a cursurilor vor fi transmise către cursanţi după confirmare. Cursurile se vor desfăşura în limba română.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să ne scrieţi pe următoarea adresă de email: acbucuresti@gmail.com

Biblioteca Naţională a României prelucrează date cu caracter personal conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.