Skip to content Skip to footer
Joi, 7 decembrie 2023, Atelierul de carte rară pentru copii vă propune o întâlnire cu tema „Felicitări cu ocazia Sfintelor Sărbători de iarnă”.
Vă invităm la Ludoteca „Apolodor din Labrador”, ca să pictăm, să decorăm și să compunem urări de Anul Nou inspirate de colecția de felicitări, cărți poștale și ziare care au circulat la începutul secolului al XX-lea pe teritoriul țării, deținute de Biblioteca Națională a României în cadrul Colecțiilor Speciale: peisaje de iarnă, grupuri de colindători, scene biblice, decorațiuni de Crăciun, urări de Anul Nou din partea prestatorilor de servicii etc.
Atelierul de carte rară se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani.
Ore de desfăşurare: 10:00-11:30.
Loc de desfășurare: Ludoteca „Apolodor din Labrador”, Mezanin.
Participarea este gratuită. Înscrierea se face printr-un mesaj trimis la adresa ludoteca@bibnat.ro, cu subiectul „atelier de carte rara” sau în incinta sălii Ludoteca „Apolodor din Labrador”.

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.