Skip to content Skip to footer

În perioada 21 martie – 6 aprilie 2024 vă invităm să vizitaţi expoziţia “Artă Vizuală” în sălile Pergament, Scriptorium şi Papirus, din sediul din Bulevardul Unirii nr 22. Aceasta expoziție este o retrospectivă ce cuprinde peste 40 de ani de creație artistică, adunând la un loc diverse modalități de exprimare plastică şi decorativă: pictură de șevalet, grafică, inclusiv grafică de carte și de revistă, tapiserie,  din creaţia artiştilor Viorela şi Vintilă Mihăescu.

Expoziția de la Biblioteca Națională a României va cuprinde atât lucrări de artă parietală, din creația artiștilor, lucrări ce au figurat în diverse expoziții și saloane în țară sau în străinătate, dar și pagini de revistă și lucrări de ilustraţie de carte şi de bandă desenată din Colecţiile Bibliotecii Naţionale.

Pentru tineri, organizăm ateliere în expoziţie. Pentru programări vă rugăm să trimiteţi un e-mail la Ludotecă ludoteca@bibnat.ro.

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.