Skip to content Skip to footer

Festivalul de Harpă București, ediția a IV-a: Un eveniment de referință pentru iubitorii harpei și a muzicii – Bucureşti, 18 iunie 2024

În perioada 17-19 iulie 2024, Asociația Harpiștilor din România, alături de partenerul principal Biblioteca Națională a României, organizează cea de-a patra ediție a Festivalului de Harpă București. Evenimentul se va desfășura într-o instituție de prestigiu, Biblioteca Națională a României, și va reuni artiști și pasionați de muzică și de harpă într-o celebrare a artei și culturii. Festivalul este susținut de sponsori principali de renume internațional: Salvi Harps și Lyon & Healy Harps, ale căror instrumente cunoscute pentru calitatea și eleganța lor vor putea fi admirate și ascultate pe întreaga durată a festivalului.

🔗Comunicat de presă

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.