Skip to content Skip to footer

Miercuri, 27 martie 2024, începând cu orele 10.00, în HUB-ul Bibliotecii Naționale se va desfășura concursul HIBRID de interpretare pianistică “Prietenii Muzicii”, ediţia a XXII-a.

Organizator: Fundaţia Culturală PRO-PIANO în parteneriat cu Biblioteca Naţională a României, Muzeul Naţional “George Enescu” şi Editura Muzicală “Grafoart”.

Gala concursului se va desfăşura în data de 6 aprilie 2024, începând cu orele 11.00, la Casa Memorială “George Enescu” din Sinaia.

Biblioteca Naţională vine în sprijinul acestui demers artistic şi educaţional prin organizarea unei expoziţii cu documente muzicale tipărite, scrise de compozitori români şi străini cu lucrări pentru pian.

Fundaţia Culturală PRO-PIANO desfăşoară activităţi culturale având ca scop depistarea, educarea, promovarea, şi sprijinirea tinerilor talentaţi, supradotaţi care îşi doresc să studieze şi să performeze în arta pianistică.

Biblioteca Națională a României este o instituție care păstrează memoria documentară a țării și are misiunea de a sprijini și de a încuraja programele culturale, sociale, educaționale de promovare și cunoaștere a culturii naționale și de a pune în valoare documente în orice format și pe orice suport, din toate domeniile cunoaşterii.

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.