Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vă invităm la o conferinţa susţinută de Piro Misha, directorul Bibliotecii Naţionale din Albania, joi, 14 martie de la ora 18:30 în Atrium, Biblioteca Naţională a României.  Piro Misha, născut la Tirana în 1951, este scriitor, traducător, eseist. Înainte de anii ’90, a fost redactor și traducător din engleză, franceză și italiană la editura de stat „Naim Frashëri”. De asemenea, a fost șeful redacției de roman la editura „Naim Frashëri”. După 1990 a fost director la Fundația pentru o Societate Deschisă timp de mai mulți ani. A fost coordonator al publicaților acestei Fundații.Din 2001 până astăzi, a fost director executiv al Institutului de Comunicare și Dialog.

Piro Misha a tradus peste 30 de titluri. A susținut prelegeri și conferințe în universități și instituții din Europa și America de Nord.

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.