Skip to content Skip to footer

Biblioteca Naţională a României găzduieşte Târgul Educaţional Mommy HAI în data de 18 mai 2024.

Vrei să găsești locul perfect unde copilul tău să crească armonios și să se dezvolte? 𝐇𝐀𝐈 𝐥𝐚 𝐓𝐚̂𝐫𝐠𝐮𝐥 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐌𝐨𝐦𝐦𝐲 𝐇𝐀𝐈 și nu vei mai avea niciun dubiu că faci alegerea corectă în ceea ce privește educația puiului tău! E important să cunoști personal oamenii cu care copilul tău își va petrece ore întregi zilnic și care vor contribui la dezvoltarea sa!

Participă la Târgul Educațional Mommy HAI unde vei avea ocazia să explorezi diverse opțiuni de creșă, grădiniță, școli și afterschooluri. Aici, fiecare părinte poate găsi mediul educațional ideal pentru micuții săi, fie că este vorba de o grădiniță Montessori, Waldorf, Reggio Emilia, cu predare in limbi straine sau un afterschool inovativ.

De asemenea, in acest interval veti putea participa la diverse ateliere pentru parinti si copii. Lista completa o gasiti chiar aici, unde va invitam sa va si inscrieti la eveniment: https://www.mommyhai.com/targ-educational-2024/ 

Te aşteptǎm cu drag!

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.