Skip to content Skip to footer

The Greatest Show, concert coral excepțional susținut de Corul Filarmonicii Ploiești și Trupa ZooM la Biblioteca Națională a României, în cadrul primei ediții a Festivalului CorFest

În data de 25 iunie 2024, la ora 18, Corul Filarmonicii “Paul Constantinescu” din Ploiești condus de dirijorul Eduard Dinu și Trupa ZooM vor susține în spațiul Atrium al Bibliotecii Naționale a României (București, Bulevardul Unirii, Nr 22, Sector 3) un concert excepțional cu muzică de film intitulat sugestiv “The Greatest Show”.

După succesul răsunător de la Ploiești, unde biletele pentru concertul “The Greatest Show” s-au epuizat rapid, Corul Filarmonicii din Ploiești, dirijat de Eduard Dinu, și Trupa ZooM vin la București pentru a dărui acest concert publicului, de această dată cu intrare liberă.

Concertul “The Greatest Show” aduce pe scenă melodii îndrăgite din filme precum Aladdin, Beauty and the Beast, Moana, Frozen, Encanto, Anastasia, Lion King și multe altele, promițând o seară plină de magie și emoție.

Misiunea Festivalului CorFest este să aducă muzica corală în prim-plan, făcând-o accesibilă și captivantă pentru marele public. Arta corală este vibrantă, contemporană și plină de energie. Viziunea festivalului este de a reintegra conversația corală în lumea actuală, creând o experiență inovatoare și emoționantă.

Nu ratați acest eveniment excepțional și bucurați-vă de magia muzicii corale la CorFest!

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.