Skip to content Skip to footer

Anunț – Cursuri de cetățenie activă și educație digitală/media pentru elevi de liceu și studenți la American Corner București

 Anunț – Cursuri de cetățenie activă și educație digitală/media pentru elevi de liceu și studenți la American Corner București

În perioada 10 aprilie – 5 mai 2024, American Corner București din cadrul Bibliotecii Naționale a României organizează o sesiune de înscriere pentru cursuri scurte de promovare a valorilor democratice și deprinderii de abilități digitale și media dedicate publicului tânăr (elevi de liceu și studenți). Cursurile se vor desfășura la American Corner București, în incinta Bibliotecii Naționale a României, în luna Mai a acestui an. Cursurile sunt gratuite. Persoanele interesate pot selecta unul sau mai multe cursuri dintre cele menționate mai jos, cu specificarea titlului cursului pentru care doresc să se înscrie:

Titlu curs 1: “Democracy & Me: Promoting a Civically Engaged Romanian Youth”

Titlu curs 2: “Empowering Romanian Youth against Disinformation”

Titlu curs 3: “I Belong to the Euro-Atlantic Community: Countering Disinformation on US-Romanian Relations and NATO”

Persoanele interesate de această oportunitate trebuie să îndeplinească următoarele condiții:

  • Să dețină cetățenie română sau drept de rezidență în România (dovedită printr-un document oficial emis de statul român – pașaport, act de identitate, permis de ședere)
  • Să fie elevi de liceu și/sau studenți, înscriși la o instituție de învățământ preuniversitar sau superior din România

Pentru înscriere la unul sau mai multe cursuri, vă rugăm să transmiteți pe adresa de email acbucuresti@gmail.com următoarele informații:

  • Nume și Prenume
  • Date de contact: adresă de email, telefon.
  • Numele instituției de învățământ preuniversitar sau superior la care sunteți înscriși. Pentru elevi de liceu – numele liceului/colegiului și clasa. Pentru studenți – facultatea, programul de studii, specializarea, anul de studii.

Până la sfârșitul zilei de 8 mai, veți primi o confirmare pentru înscrierea la curs/cursuri. Mai multe informații privind zilele de desfășurare a cursurilor vor fi transmise către cursanți după confirmare.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne scrieți pe următoarea adresă de email: acbucuresti@gmail.com

Biblioteca Națională a României prelucrează date cu caracter personal conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.