Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Vă invităm la vernisajul expoziției de arte vizuale „Între cer si pământ”, miercuri, 5 iunie de la ora 18.00, Bulevardul Unirii, nr 22, Mezanin, Galeria de Vest.

Expoziţia este rezultatul unui proiect în colaborare cu Asociaţia Mihai Eminescu „Luceafărul”. Expun 46 de artişti din România, Finlanda, Israel, Italia şi Spania, lucrări de grafică şi pictură în diferite tehnici – ulei, acrilice şi tuş. Pentru că ne aflăm în luna iunie, în apropierea Zilei Internaţionale a Copilului, vernisajul va fi în prezenţa celor mici. Unii copii vor vorbi despre arta lor, alţii vor cânta sau vor recita poezie. 

„Între cer si pământ” este un elogiu adus naturii, un exerciţiu de a privi lumea prin ochii copiilor şi de a aprecia înţelepciunea dobândită prin trecerea timpului! 

Expoziţia va fi deschisă până în data de 13 iunie 2024.

Vă aşteptăm!

Formular comandă publicații
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii 

Veți primi confirmarea comenzii în termen de o zi lucrătoare de la trimiterea formularului. 

* Biblioteca Naţională a României respectă prevederile Legii nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date.